Silikonfri sone!

Nytt musikalsk show med Veslemøy Solberg (vokal) & Sven Ohrvik (piano):

De fleste kjenner Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik fra suksess-serien Antikviteter & Snurrepiperier, som gikk på NRK 1 i en årrekke. Her hentet Solberg/Ohrvik fram gamle viser, og framførte dem med humor, varme, egenart og sjarm. På det meste benket over én million mennesker seg foran TV-skjermene for å høre paret synge og spille.

Det ikke like mange vet, er at Veslemøy og Sven også har fått strålende kritikker for sine egne tekster og musikk – og at Veslemøy er en høyt skattet revyartist, som er blitt behørig applaudert av et samstemt kritikerkorps for sine elleville parodier og sterke utstråling på scenen. Allsidigheten er hennes styrke, og hun bruker den til å gi publikum gode opplevelser – enten det er som visesanger, tekstforfatter eller revyartist.

I det musikalske showet Silikonfri sone presenterer Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik egne og andres tekster og musikk slik bare de kan. Med humor, varme og musikalitet tar de oss med på en reise i ord og toner gjennom et landskap mange kjenner, og enda flere kjenner seg igjen i.

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik tilpasser blandingen av gammelt og nytt, morsomt og alvorlig ut fra publikumssammensetningen og anledningen. De skreddersyr gjerne et opplegg tilpasset arrangørens ønsker og behov.

KONTAKT: Veslemøy Solberg, m +47 930 02 768
e-post